Supply Chain Stress-test

Is het noodzakelijk om ons netwerk aan te passen? Een vraag die we veel gesteld krijgen. Soms zijn er overnames gedaan, nieuwe producten geïntroduceerd, nieuwe markten geopend, ga zo maar door. De crisis niet te vergeten. Allemaal ontwikkelingen die wellicht maken dat een herziening van het netwerk noodzakelijk is. Om een eerste inschatting te kunnen maken hebben we een vragenlijst samengesteld die snel zicht geeft op deze noodzaak. Of althans aanwijzingen geeft om dit te doen.

Gebaseerd op het werk van Robert E. Murray (1991), presenteren we deze vragenlijst waarin tal van vragen zijn opgenomen. Hebben we nieuwe klanten? Zijn er meer klachten? Hebben we recent een locatie geopend? Gesloten? Deze vragenlijst behandeld grofweg een zevental onderwerpen die achterenvolgens worden doorgelopen: de markt, klantdichtheid, nieuwe kanalen, gevolgd door aanpassingen in de producten en diensten? Andere ondewerpen die worden behandeld zijn: Klantservice, logistieke operatie, productie en transport.

Download de Glossary

DL_Need

In dit document staan veelgebruikte termen en begrippen in de logistiek opgenomen. Gezien het grote aantal Engelse begrippen die gemeengoed zijn in de logistiek hebben we ervoor gekozen om het document ook in het Engels op te stellen.
Versie: 2012.0221A
Pagina’s: 41
Taal: Engels

Vul de onderstaande gegevens in en de download start direct in een apart venster.

 

This post is also available in: Engels

Tags:, , ,

Follow us on LinkedIn for news on Jobs openings
Google+
X
X