ArgusI partner in de Green Logistics Consultants

Argusi is sinds oktober lid van de Green Logistics Consultants Group, een wereldwijd consortium van 19 partners die zich richten op supply chain management en duurzaamheid. Met partners in Europa, de Verenigde Staten, en  Australië. Frans Cruijssen (ArgusI): “Het lidmaatschap betekent voor ons een belangrijke stap in onze ontwikkeling en ambitie. Het betekent niet alleen dat we nu een prachtige groep partners hebben gevonden die veel expertiste bijeenbrengen, het zal ons in internationale projecten zeker helpen”

De Green Logistics Consultants Group ondersteunt bedrijven en instanties om hun supply chians duurzaam in te richten en het gebruik van energie zo efficient mogelijk te maken. Bas Groothedde (ArgusI): “Het geeft ons toegang tot kennis op het gebied van Carbon Footprinting en duurzaamheid in supply chains, handboeken en rekentechnieken, onderwerpen waar we zelf de expertise niet hebben. DUs naast de strategische waarde van het hebben van partners in Europa, de Verenigde Staten en Australie maken we op dit vlak een enorme sprong.”

Erik van Agtmaal (Partner bij Altimedes en grondlegger van de Green Logistics Consultants): “Binnen de Green Logistics Consultants Group, ontwikkelen we technieken en methoden, wisselen we informatie en kennis uit en zorgen we voor een goede samenwerking. Zo heeft iedereen toegang tot de meest recente technieken, kengetallen en calculatie technieken.”

This post is also available in: Engels

Tags:,

Follow us on LinkedIn for news on Jobs openings
Google+
X
X