Academy

Wij zijn bezig met het opzetten van iets nieuws: de Argusi Academy!
De Academy heeft als doel het trainen en ondersteunen van Logistics professionals in het begrijpen van hun netwerk, netwerk design, netwerk optimalisatie en horizontale samenwerking.
Dit willen we gaan doen door middel van een master class voor business analisten en ronde tafel avonden voor het management.

Waarom wil Argusi de Academy opzetten?

Ten eerste, omdat wij als bedrijf het leuk vinden om mensen te helpen. It is fun to Educate!
Ten tweede willen wij graag de toegevoegde waarde die wij geven aan bedrijven door middel van onze projecten ook op een andere manier aanbieden.
Verder is dit een mooie kans om persoonlijke ontwikkeling te bieden aan onze eigen mensen door hen deze activiteiten te laten organiseren en uitvoeren.

Argusi Ronde Tafel
Hierbij moet je denken aan een platform, waarin we gesprekken willen faciliteren binnen ons netwerk.  Op een dergelijke bijeenkomst bespreken we onderwerpen gerelateerd aan onze kernactiviteiten: netwerk optimalisatie en synergie.  Interessant aan deze avonden is dat er vanuit verschillende sectoren mensen aangesloten zijn. De eerste Ronde Tafel middag zal plaatsvinden op donderdag 15 oktober 2015.
Netwerken en leren van elkaars ervaringen staat dus centraal!

Argusi Master class
Hierbij moet je denken aan een interactief dagprogramma, waarin we analisten gaan trainen op het gebied van een specifiek onderwerp gerelateerd aan netwerk optimalisatie of synergie. Met gebruik van een casus gaan we actief aan de slag met de deelnemers en laten hen werken met o.a.: grote datasets, netwerk optimalisatie tools, geografische informatiesystemen, etc.
Learning by doing is dan ook het motto van dit evenement!

 

Ja, ik ontvang graag meer informatie

Als je meer informatie wilt over dit onderwerp vragen we je om onderstaande vragen in te vullen en aan te geven wat je precies wilt weten. We zullen onze uiterste best doen om je vraag te beantwoorden.

This post is also available in: Engels

Reageren?

Leave a Reply

Google+
X
X